tirsdag

STEGTE ÆBLER

Stegte æbler med smag af kanel som for godt 75 år siden, er meget dejlige at servere i december med kold cremesauce til.

Æblerne gøres klar og lægges i et fad eller bradepande og gør sig klar i ovnen i løbet af ca. 20 minutter.

Beregn 2 á 3 æbler pro persona.

Opskrift : Anna Strunge 1939

STEGTE ÆBLER

gode store æbler
pisket æg

blanding af grofthakkede mandler, groft melis og lidt stødt kanel

Gode, store æbler skrælles, udhules med kartoffelrunderen og pensles eller trilles i pisket æg, derefter i en blanding af grofthakkede mandler, groft melis og lidt stødt kanel.
Lidt sukker lægges i kernehuset, de stilles i et fad eller bradepanden i en god varm ovn og steger ca. 20 minutter.

Anrettes straks, at de ikke skal falde sammen. En god creme-sauce serveres kold hertil.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad