torsdag

HJEMMERØRT REMOULADE

En hjemmerørt remoulade på julefrokostbordet til fiskefileten skal ikke mangle.

Købt remoulade kan gå til hverdag, men til jul, må vi gøre lidt ekstra ud af det.

Opskrift : Hanne Bloch

HJEMMERØRT REMOULADE

300 g mayonnaise
ca. 1 dl creme fraiche
citronsaft
2 spsk. sennep
1 - 2 tsk. esdragon
2 spsk. kørvel
salt
peber
1 løg
2 spsk. kapers
2 spsk. pickles
1 syltet agurk eller 1 syltet asie

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Smag til med citronsaft, sennep, esdragon, kørvel, salt og peber. Pil løget og riv det i. Hak kapers og bland det i sammen med pickles og syltet agurk eller asier, skåret i småstykker.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad