Hyggeligt, i god tid før julemåneden, at fundere lidt over, hvad der skal stå på konfektbordet i år.
Vi er alle traditionsbundne, men lidt nyt her og der frisker alligevel mellem det sædvanlige.
Opskrift : Claus Christensen
MARMORKONFEKT
300 g mørk chokolade
3 spsk. jordnøddesmør
120 g hvid chokolade
Den mørke chokolade brækkes i stykker og blandes med 2 spsk. af jordnøddesmørret. Smelt blandingen over vandbad uden at vandet kommer i kog.
Halvdelen af chokolademassen kommes i en lille smurt form. Afkøl i 30 minutter.
Bræk den hvide chokolade i stykker og bland det med resten af jordnøddesmørret. Smelt forsigtigt over vandbad.
Hæld den hvide masse over den mørke og fordel med en ske resten af den mørke over den lyse.
Kør en kniv gennem, så der dannes marmormønstre og lad konfekten stivne i køleskabet.
Skær den i små terninger, der anrettes pænt i æsker med silkepapir.
Spise med mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad