Efter enhver julefrost med ostebord hører noget sødt og gerne i form af en rigtig dejlig frugtsalat til at slutte af med.
Opskrift : Hanne Bloch
JULENS DEJLIGSTE FRUGTSALAT
1/2 dl piskefløde
reven skal af 1/2 - 1 appelsin
2 - 3 spsk. appelsinsaft
sukker
2 - 3 æbler
2 - 3 pærer
2 appelsiner
2 - 3 kiwifrugter
6 ringe ananas
100 g chokolade
50 - 75 g valnødder
Pisk fløden til skum. Smag til med reven appelsinskal, appelsinsaft og sukker. Skræl æbler og pærer og skær dem i små terninger. Fjern skallen fra appelsinerne og skær kødet i terninger. Skræl kiwierne og del dem i mindre stykker, ligeså med ananasringene.
Bland den delte frugt i flødeskummet sammen med hakket chokolade og hakkede valnødder.
Pynt skålen med chokolade og valnødder.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS