Denne dejlige julechutney med smag og duft af julen, er fremstillet af røde pigeonæbler, mango, rødløg, chili og appelsin og abrikosvand.
Chutneyen opbevares koldt i køleskabet.
Opskrift : Ida Davidsen
IDAS JULECHUTNEY
500 g pigeonæbler
1 lille moden mango
2 spsk. finthakket rødløg
1/4 finthakket rød chili uden kerner
2 spsk. ufortyndet appelsin- og abrikossaftevand (Ribena)
2 spsk. rapsolie
1 tsk. limesaft
1/2 tsk. finthakket koriander
salt
peber
Bland appelsin- og abrikossaft med rapsolie og limesaft.
Rens pigeonæblerne og mangoen for kerner og sten. Skræl dem og skær dem i små firkanter.
Bland æbler, mango, chili og rødløg i en skål, krydr med salt og peber og lad det hvile i mindst 30 minutter.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad