mandag

GRØN SALAT MED ANDEBRYST

En dejlig juletallerken med salat og andebryst er denne grøn salat med andebryst, valnødder og marinade.

Opskrift : Hanne Bloch

GRØN SALAT MED ANDEBRYST

1 andebryst
salt
peber
1 salathoved
1 rødt salathoved (radicchio)
35 g valnøddekerner

marinade

1 dl oliven- eller vindrueolie
1/2 dl vineddike
1 tsk. lys sennep
salt
peber

Krydr andebrystet med salt og peber. Steg det først med fedtsiden nedad på panden i 10 minutter. Tilsæt ikke fedtstof. vend brystet og steg det yderligere 10-15 minutter. Tag det af panden og lad det trække 10 minutter, før det sr.kæres i tynde skiver.
Kom pillede salatblade og rød salat i en halvdyb salatskål eller på et fad og anret andekødet herpå.

Rist valnøddekerner på en tør pande og drys dem over.

Pisk marinaden sammen og hæld den på. Lad salaten trække højst en halv times tid, før den serveres.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS