Coleslaw er andet end tilbehør til gnaveben. I en julet udgave med rødkål er det nærmest et must til den gode julemad.
Opskrift : Ida Davidsen
JULE-COLESLAW
1/2 snittet rødkålshoved
2 revne gulerødder
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. hvid balsamico-eddike
1 finthakket løg
3 spsk. olivenolie
rosa pebersauce
1/2 liter kalvebouillon
1 spsk. Madagaskar-peber
1 tsk. rosa peber
1 tsk. dijonsennep
1 dl fløde
1 spsk. creme fraiche
1 spsk. cognac
1 spsk. sherry
salt
peber
Kog kalvebouillonen op med Madagaskar-peber, rosa peber og fløde i en tykbundet gryde. Tilsæt creme fraiche, cognac og sherry og varm op til kogepunktet. Bland den snittede rødkål, dethakkede løg og de revne gulerødder i en skål. Pisk sennep, hvid balsamico-eddike og olivenolie sammen og hæld det over kålen. Smag evt. til med salt og peber.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad