På brunchbordet i julemåneden vil denne meget lækre french toast med kanelæbler pecannødder gøre sig med sin smag af julen. Toasten serveres med ahornsirup.
Opskrift : Lone Kjær
FRENCH TOAST MED KANELÆBLER OG PECANNØDDER
12 skiver flute eller 6 skiver toastbrød
6 æg
1 dl mælk
smør til stegning
2 store æbler
10 g smør
2 spsk. sukker
1/2 spsk. kanel
25 g pecannødder
Pisk æg, mælk og en anelse sukker sammen i et stort, aflangt og dybt fad. Læg brødet i og lad det trække i ca. 5 minutter på hver side, så det absorberer væsken.
Smelt smørret på en stor pande og rist brødene gyldne ved middelvarme i 3-4 minutter på hver side.
Halver æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde både.
Smelt smørret på en pande, tilsæt sukker og kanel. Vend forsigtigt æbler og pecannødder heri og rist dem, til æblerne er gyldne.
Servér brødene med æblerne, nødderne og ahornsirup.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad