Karrysalat må ikke mangle til julens sild og æg, men den ene gang om året, skal den jo gerne være hjemmelavet.
Her en gammel opskrift på karrysalat fra først i fyrrene med karry, tomatpuré, revet løg, kogte makaronistykker, lange strimler af kogt tunge og lange strimler af rå selleri.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen
FIN KARRYSALAT
mayonnaise
rigeligt karry
citronsaft
lidt tomatpuré
lidt revet løg
kogte makaronistykker
lange strimler af kogt tunge
lange strimler af rå selleri
En god mayonnaise røres med rigelig karry, smages til med citron, lidt tomatpuré og lidt revet løg. Heri kommes kolde, kogte makaronistykker, lange strimler af kogt tunge og lange strimler af rå selleri.
Salaten anrettes i en skål med grøn salat, pyntet med rejer og tomatstykker.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad