onsdag

FIN KARRYSALAT

Karrysalat må ikke mangle til julens sild og æg, men den ene gang om året, skal den jo gerne være hjemmelavet.

Her en gammel opskrift på karrysalat fra først i fyrrene med karry, tomatpuré, revet løg, kogte makaronistykker, lange strimler af kogt tunge og lange strimler af rå selleri.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen

FIN KARRYSALAT

mayonnaise
rigeligt karry
citronsaft
lidt tomatpuré
lidt revet løg
kogte makaronistykker
lange strimler af kogt tunge
lange strimler af rå selleri

En god mayonnaise røres med rigelig karry, smages til med citron, lidt tomatpuré og lidt revet løg. Heri kommes kolde, kogte makaronistykker, lange strimler af kogt tunge og lange strimler af rå selleri.

Salaten anrettes i en skål med grøn salat, pyntet med rejer og tomatstykker. 

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad