onsdag

BUTTERDEJSKAGER MED BANAN OG CHOKOLADE

Helt vidunderlige er disse sprøde butterdejskager med bananskiver og smeltet chokolade.

Opskrift : Lone Kjær

BUTTERDEJSKAGER MED BANAN OG CHOKOLADE

dej

3 plader butterdej
3 bananer
1 1/2 spsk. smør
75 g brun farin
lidt mørk chokolade

Rul butterdejspladerne ud til dobbelt størrelse og del hvert stykke i to aflange stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Skræl bananerne og skær dem i skiver på skrå.

Smelt smørret på en pande. Tilsæt farin og vend forsigtigt bananskiverne heri. Tag panden fra varmen og fordel bananerne på hvert dejstykke.

Bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 minutter.

Hak chokolade og fordel den på de lune kager.

Spise med mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om mad