søndag

APPELSINMARENGS

Appelsinmarengs, elsket gammelkendt dessert, bestående af appelsinis i halve appelsinskaller. Skallerne kan fyldes og sættes i fryseren til de skal anvendes.

Når skallerne skal serveres, tages de op af fryseren og isen dækkes med marengs, der bages i ovnen ved 250 - 275 grader. Skallerne sættes ind et øjeblik til marengsen er gylden eller under grill.

Opskrift : Yvonne Sensoli

APPELSINMARENGS

halve appelsinskaller uden kød
appelsinis

marengs

2 æggehvider
2 spsk. sukker + yderligere 2 spsk. sukker

Fyld halve appelsinskaller med appelsinis og stil dem i fryseren.


Pisk 2 æggehvider meget stive, tilsæt 2 spsk. sukker og pisk dem stive igen. Vend yderligere 2 spsk. sukker i. Dæk isen i appelsinskallerne med marengsmasse.

Sæt dem ind i en meget varm ovn (250 - 275 grader) og lad dem stå til marengsen er gylden. Eller sæt dem under grillen.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS