onsdag

OSTEFROMAGE PÅ PIND

Ostefromage på pind af danablu, camenbert og mild ost, krydret med cayennepeber og tilsat flødeskum.
Massen er tilsat husblas, så den kan skæres i små firkanter, efter ophold et koldt sted.

Rigtig skøn og lækker på julens ostebord og så kan den laves dagen i forvejen.

Opskrift : Fritze Juel 1969

OSTEFROMAGE PÅ PIND

100 g danablu
100 g afskorpet camenbert
100 g reven mild ost
2 æggeblommer
salt
1 knsp. cayennepeber
1/4 liter piskefløde
4 blade husblas

Mos danablu, camenbert og reven ost og rør det lidt efter lidt op med de sammenpiskede æggeblommer. Tilsæt salt og cayennepeber og lad evt. massen gå igennem en sigte.
Vend halvdelen af den stivpiskede fløde i.  Tilsæt den udblødte, smeltede og atter noget afkølede husblas og rør forsigtigt. Vend resten af flødeskummet i.

Fyld massen i en flad, firkantet form, der er smurt med lidt olie. Stil den i køleskabet i 3-4 timer eller natten over.

Skær massen i firkanter og stik 1 pind i hver.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS