Lækker passionsfrugt-smør med mandarin til julemånedens dejlige brød og til fyld i kager, er en fin værtindegave til december visitter, fyldt på et smukt glas.
Lav smørret kort tid før det skal foræres væk. Holdbarheden er op til 3 uger i køleskab.
Forberedelsestiden er derimod 5 minutter og kogetiden 6 minutter.
Der bliver 5 dl af portionen.
Opskrift : Anne Wilson
PASSIONSFRUGT-SMØR MED MANDARIN
4 sammenpiskede æg
1 1/2 dl sukker
1/4 dl passionsfrugtkød
3 spsk. mandarinsaft
125 g usaltet smør i klumper
Æg, sukker, passionsfrugtkød, mandarinsaft og smør røres sammen i en mellemstor, ildfast skål.
Anbring skålen over en gryde med simrende vand og rør konstant i ca. 6 minutter eller til massen bliver en smule tyk og hænger ved bagsiden af en træske. (Massen må ikke koge, da den så vil skille).
Hældes på varme, steriliserede glas, som straks lukkes.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS