tirsdag

JULEMARENGS

Julemarengs med kanel, nøddekerner, pomeransskal, sukat og cocktailbær. Ikke bare smager de af jul, de er også smukke at se på og så er disse julemarengs nemme at lave.

Opskrift : Sigrid Fugl

JULEMARENGS

4 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. stødt kanel
125 g hasselnøddekerner
40 g hakket pomeransskal
40 g hakket sukat
20 g røde cocktailbær

Pisk æggehviderne meget stive. Bland sukker med kanel og rør det i de piskede hvider af et par gange.
Hak nødderne groft. Hak frugten lidt finere og bland det i dejen.

Sæt dejen i toppe med to teskeer på plade med bagepapir.

Bages i ovnen ved 150 grader i ca. 30 minutter.

Afkøles lidt på pladen, før de tages af. Hænger kagerne fast i papiret kan man trække hele papiret hen på et fugtigt viskestykke, så vil kagerne nemt slippe.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS