Julemarengs med kanel, nøddekerner, pomeransskal, sukat og cocktailbær. Ikke bare smager de af jul, de er også smukke at se på og så er disse julemarengs nemme at lave.
Opskrift : Sigrid Fugl
JULEMARENGS
4 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. stødt kanel
125 g hasselnøddekerner
40 g hakket pomeransskal
40 g hakket sukat
20 g røde cocktailbær
Pisk æggehviderne meget stive. Bland sukker med kanel og rør det i de piskede hvider af et par gange.
Hak nødderne groft. Hak frugten lidt finere og bland det i dejen.
Sæt dejen i toppe med to teskeer på plade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 150 grader i ca. 30 minutter.
Afkøles lidt på pladen, før de tages af. Hænger kagerne fast i papiret kan man trække hele papiret hen på et fugtigt viskestykke, så vil kagerne nemt slippe.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS