onsdag

PINK GLØGG

Pink gløgg, af rosevin og lys rom, tilsat julens krydderier og fyldt med tørrede blåbær og tranebær er ikke så lidt spændende, når der skal pustes nyt liv i julebordet.
En herlig og varmende drik på en kold decemberdag.

Kilde : Samvirke

PINK GLØGG

1 liter rosevin
1 dl lys rom
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
5 anisstjerner
2 kanelstænger
1 tsk. kardemommefrø
1 dl sukker

tørrede blåbær
tranebær
valnødder

Kom ingredienserne i en gryde. Varm gløggen op ved svag varme i ca. 10 minutter. Sørg for at gløggen ikke kommer til at koge, for så forsvinder alkoholen.

Lad gløggen stå og trække et par timer. Si den og lun den op før servering i glas.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS