onsdag

JULECHAI

I den travle juletid eller når du blot trænger til at stresse af, kan krydderierne i denne varme mælk afhjælpe såvel mave- og fordøjelsesproblemer som få dig til at stresse af.

Den krydrede mælk med chai-te nydes varm.

Opskriften er til 1 person

Kilde : Samvirke

JULECHAI

2 1/2 dl mælk
1/2 vaniljestang
1 tebrev med chai-te
akaciehonning
kanel

Flæk vaniljestangen og del den i 2, hvis der laves mere end et glas. Mælken varmes i en kasserolle sammen med vaniljen. Der røres, så mælken ikke brænder på. Tag gryden fra varmen, umiddelbart før mælken koger. Tag vaniljen fra og skum mælken med en mælkeskummer. Stil brevet med chai-teen i glasser og hæld den varme mælk over. Tilsæt lidt akaciehonning efter smag.

Servér julechai i et glas, omviklet med en sød serviet, så glasset er til at holde på og kom et drys kanel i toppen af mælken.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS