lørdag

LANGELINIESALAT

En dejlig frisk skaldyrsalat med finthakket grøn peber, dild og persille er et godt alternativ på julefrokostbordet.

Der kan anvendes frossen hummer og krabbekød efter smag. Champignon og aspargessnitter henter vi på dåse.

Opskrift : Ellis Tardini

LANGELINIESALAT

400 g hummer eller krabbekød (frossen)
1 lille ds. aspargessnitter
1 lille ds. champignon i skiver
2 æggeblommer
sød sennep
sur sennep
1 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
worcestersauce
paprika
salt
citronsaft

1/4 wondersalat eller iceberg
1/2 grøn peber
1/2 bdt. dild
1/2 bundt persille

Lad hummer- eller krabbekød tø langsomt op. Hæld al væden fra aspargessnitterne og champignons. Bland skaldyrkødet i. Rør æggeblommer, sennep, creme fraiche og mayonnaise til en dressing, der smages til og hældes over.

Skær salaten i fine strimler, der lægges i bunden af en skål. Øs skaldyrsblandingen over og pynt Langeliniesalaten med finthakket grøn peber, dild og persille.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS