søndag

ENGELSK SØSTERKAGE

En engelsk søsterkage er et must blandt julens skærekager, da kagen har en ganske vidunderlig smag af jul og så kan den bages i god tid og fryses ned. Faktisk er det en god idé at bage et par kager. Så er der også til tiden op imod jul.

Hvis kagen bliver for brun, før den er bagt, dækkes med bagepapir eller stanniol.

Opskrift : Dr. Oetker

ENGELSK SØSTERKAGE

250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
400 g hvedemel
1 tsk. vaniliesukker
1 brev Dr. Oetker brunt bagepulver
2 1/2 dl mælk
75 g korender

Forvarm ovnen til 180 grader. Rør smør og sukker godt sammen. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør sigtet hvedemel, vaniliesukker og brunt bagepulver i dejen og rør dejen godt sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.

Dejen hældes i en smurt sandkageform ca. 2 liter

Kagen bages nederst i ovnen i 55-60 minutter og afkøles på en bagerist.

VI BAGER GAMMELDAGS

Spise med Mormor