torsdag

Havregrynskugler med marcipan

Havregrynskugler med marcipan, nougat og pistacienødder er ganske lækre konfektstykker til jul. Der bliver ca. 30 stk. af portionen og opskriften er Irma´s.

HAVREGRYNSKUGLER MED MARCIPAN

100 g smør
250 g marcipan
3 dl havregryn
100 g nougat
30 pistacienødder
300 g overtrækschokolade

Smørret skæres i stykker og kommes i en skål. Marcipanen rives groft ned i skålen. Blandes sammen med fingrene. Havregrynene tilsættes og dejen blandes godt sammen. Rul den ud til to pølser, som deles i ca. 30 dele.
Tril kugler og tryk dem flade. Kom lidt nougat og en nød på dejen og luk nu omkring fyldet. Rul kuglerne og stil dem koldt. Dyp dem i smeltet chokolade, som skal være helt tør, før de pakkes i dåser og stilles koldt.

Spise og Rejse