lørdag

Sønderjyske Julebrød

De små rillede sønderjyske julebrød, drysset med groft sukker er dejlige til julens småkagefade. Det er en gammel opskrift fra 50erne på de små sønderjyske julebrød. De er nemme at bage og så smager de dejligt.
Der bliver ca. 40 stk. af portionen.

SØNDERJYSKE JULEBRØD

375 g mel
250 g smør eller mgr.
100 g sukker
1 æggeblomme

pynt

æggehvide og groft sukker

Mgr. hakkes ud i melet, sukkeret og æggeblommen tilsættes og dejen æltes sammen. Læg den koldt nogle timer og tril så til pølser, omkring 6-7 stykker, der bankes lidt kantede og lægges over på en smurt plade. Med en gaffel "rilles" de små brød, hvorefter de nu smøres med æggehvide og drysses med groft sukker.
Kagerne bager i ovnen ved god varme (225 grader) i 8 minutter, hvorefter brødene skæres ud i mindre stykker.

Spise med Mormor