tirsdag

Italiensk Sardinbrød

Dejlig og hurtig frokostret, ideel i december, hvor mange opgaver venter og alting skal gå så stærkt.

Der er anvendt sardin på dåse, - med eller uden tomat.

Opskriften er til 4 personer

ITALIENSK SARDINBRØD

8 skiver franskbrød
2 dåser sardiner i olie
1 fed presset hvidløg
1 spsk. grofthakkede kapers
1 spsk. citronsaft
4 spsk. tomatpuré
8 store skiver mild ost

Hæld lidt olie fra sardinerne og pensl brødene med olie. Skiverne ristes i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. Mos sardinerne med hvisløg, kapers, citronsaft og tomatpuré. Hvis der bruges sardiner i tomat, da kun halv mængde tomatpuré. Smør massen ud på de ristede brødskiver og læg osten over. Gratinér i ovnen i ca. 5 minutter til osten er smeltet og gylden.

De varme brød skæres midt over og serveres med et glas øl.

Spise med Mormor