onsdag

Hindbærsnitter med kokos på toppen

Julen er jo også at hygge sig med familie og venner og at spise godt. En kaffetår iblandt med godt bagværk må heller ikke mangle i denne travle tid.

HINDBÆRSNITTER MED KOKOS PÅ TOPPEN

dej

300 g mel
2 tsk. bagepulver
200 g blødt smør
25 g sukker
2 store æg

fyld

hindbærmarmelade

kokostopping

25 g blødt smør
150 g sukker
2 store æg (piskes sammen)
125 g frisk revet, groft kokos

Pisk smør og sukker godt, tilsæt æg og revet kokos.

Bland mel og bagepulver og smuldr smørret i. Tilsæt sukkeret og saml dejen med æggene.
Udrul dejen mellem to stykker bagepapir til en firkant, ca. 25 x 35 cm så pladen passer i en smurt bradepande.
Smør marmeladen på dejen i et jævnt lag.
Smør kokosblandingen ovenpå marmeladen og bag kagen i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.

Spise med Mormor