tirsdag

crackers til ostebordet


CRACKERS TIL OSTEBORDET

30 g mandler
30 g græskarkerner
30 g solsikkefrø
30 g rugflager
30 g sesamfrø
50 g havreklid
1 tsk. salt
100 g rugmel
110 g hvid hvede
1 dl rapsolie

Hak mandlerne fint. Bland dem og resterende ingredienser sammen i en skål. Rør godt og lad dejen stå og trække 5 min. Del dejen i to portioner.
Læg den ene dejportion på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle. Eller tryk dejen ud med hænderne.

Bages øverest i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min.

Hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke, men de må heller ikke få for lidt – ellers bliver de ikke sprøde.

Afkøl de færdigbagte crakers. Bræk dem til små stykker og server til ost.

Noget om Mad