mandag

MARCIPANKUGLER

Ren marcipan

pistaciemasse
romrosiner
sveskemos

lys overtrækschokolade
mørk overtrækschokolade
hvid overtrækschokolade

kandiserede violer
guldstøv

Marcipankugler med forskelligt indhold, er tænkt som en overraskelse. Indhold af pistaciamasse, romrosiner (rosiner, der har trukket i rom natten over) og sveskemos. Overtrækschokoladen er både lys og mørk chokolade samt hvid chokolade.

Ælt en klump marcipanmasse og lav små kugler af den. I hver kugle trykkes en lille fordybning, hvori der i en 1/3  fyldes lidt romrosiner, 1/3 fyldes med pistaciamasse og den sidste 1/3 fyldes med lidt sveskemos. Sørg for, at kuglerne bevarer en pæn rund facon. Dyp 1/3 af kuglerne i smeltet overtrækschokolade, 1/3 i smeltes lys chokolade og den sidste 1/3 del i smeltet hvid chokolade. Lidt kandiserede violer og guldstøv lægges på medens chokoladen endnu er varm.
Lad marcipankugler, overtrukket med chokolade tørre, før de lægges i en dåse.