lørdag

Julens Frokostborde

Julens frokostborde, består ud over sild af en hel stribe traditionelle retter, som vi har kendt dem i årtier. Hver familie har sine juletraditioner, som måske kunne suppleres med nye retter.
Forslag på den gode mad til julens frokostborde er her i massevis. Småt og stort, koldt og lunt. Du kan plukke i dem og sætte dem sammen med dine egne julespecialiteter.


Fra helt traditionelle retter som : Sylte med sennep og rødbeder, leverpostej med bacon og champignon, flæskesteg med rødkål, medisterpølse med rødkål, sønderjysk surrib, rullepølse, æbleflæsk, blodpølse med æbler og sirup, finker, andeleverpostej, vendsyssels Flæsk og naturligvis god gammeldags krydderfedt til at smøre på brødet.
Til nye retter som : Rillettes, Janssons Fristelse, Kyllinge-portvinspostej med pistacier, laksekræmmerhuse, tarteletter med æg og laks, hjemmerørt appelsinsennep m.fl.
Altsammen mad, der kan tilfredsstille den mest kritiske sult.